Tag Archives: Audiocodes

Skype for Business SBA Migration Cheat Sheet

Okay, I’m supposed to be publishing my LPE article. But its not done yet. So have this “Quick and Nasty” guide instead I’ve recently been migrating customers from older SBA’s running Lync 2013 code to newer SSD based SBA’s running Skype for Business 2015 and as such I’ve been working on a tool for Pool… Read More »

SBA Fails to install. Due to applications not being defined in topology

Ran into an interesting one for those that still install SBA’s I know the mentality these days is to get redundant network links to highly available pools, but when a business is located over 600km (370+ mi) away from the nearest CBD completely independent, affordable, high quality network links tend to be hard to come… Read More »

AudioCodes CloudBond In Depth Review and Setup Part 2

Hey, Remember that AudioCodes review I did waaaaay back in August then got distracted with PowerShell stuff? Well I’ve had some time to spend working with the unit as well as talking to AudioCodes about the solution in general. Quick Shout out to David at AudioCodes and the guys at Auroz for letting me hold… Read More »

Audiocodes Analog calls drop on Transfer / Hold

So I recently had an issue at a customer where any Polycom 2W Wireless conference phone devices attached to an Audiocodes M1000 FXS ports would drop calls when attempting to establish a second call using the “Multi Party” button, but this issue could apply to any analog device that uses Hook-Flash to switch between virtual… Read More »

AudioCodes CloudBond In Depth Review Part 1

Update: Part two is over here For anyone that knows me, they know it’s no secret I’m a fan of “Team Blue” (Audiocodes), so with the announcement of the Audiocodes CloudBond for Office 365  I was a little giddy to get my hands on one, especially as the days of PSTN dialling in Cloud PBX… Read More »

Lync CMS Replication issues with Audiocodes SBA on a Standard edition server

So I recently just deployed an Audiocodes SBA device and as part of a build and I needed to a get a copy of the CMS on the appliance for it to install local roles. you may experience an error when trying to replicate the cms on the SBA with an error message “Cannot open… Read More »